У ОМЛАДИНСКОМ ЦЕНТРУ – Разговор са младима

Четири краткометражна докуметарна филма фестивала ’’Слободна зона’’ биће приказана вечерас у Омладинском центру, а након тога ће бити одржана панел дискусија о интересовањима младих. Како каже Бојан Лучић, координатор лозничке Канцеларије за младе, у последње време примећена је слабија посећеност пројекцијама филмова ’’Слободне зоне’’ па је циљ кроз разговор са младима сазнати зашто је то тако.

– Филмови ’’Слободне зоне’’ приказују се у Лозници већ 12 година, то је посебан ранг филмова, изузетно квалитетних и прилагођених младима. Хоћемо да видимо како бисмо могли мотивисати младе за бољу сарадњу и за филмове ’’Слободне зоне’’. Млади су данас превише окренути друштвеним мрежама, а интересовања за све остале сфере друштвеног живота су опала. Надамо се да ћемо током разговора са младима успети да увидимо у чему је проблем и каква су њихова интересовања, када су у питању филмови који нису амерички ’’блокбастери’’ – каже Лучић.
Пројекције филмова почеће у пола девет у сали Омладинског центра.
Н. Т.
ПРОЧИТАЈТЕ И…

СЦЕНА: ПОЧЕО ФЕСТИВАЛ ФОЛКОЛОРА – Лозница у ритму игре и песме

ПУ ШАБАЦ – Покушао да силује старицу

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )