СИНОЋ У ЛОЗНИЦИ – Џиновић испунио шеталиште

СИНОЋ У ЛОЗНИЦИ – Џиновић испунио шеталиште

Популарни певач Харис Џиновић одржао је синоћ концерт у Улици Јована Цвијића, код Вуковог дома културе, као увод у данашњу регату. Очекивало се да Џиновићев наступ буде на врхунском нивоу па је шеталиште било испуњено. Они који нису желели да се тискају испред и око бине и било им је битније да слушају његово певање него да гледају концерт, распоредили су се по баштама угоститељских објеката, али и клупама и жардињерама и у другом делу шеталишта.

Пре концерта популарни певач рекао је да ће певати добро познате песме и одржао је реч.

– Било би непримеренео да пјевам неки други репертоар, осим свог. Биће то добро. Што се тиче нових пјесама, нешто се чепрка, али смо у раној фази. С друге стране имамо доста концерата тако да немам ни времена за то, а и не улази се у студио љети, то се ради на јесен. Долазио сам већ у Лозницу, али штета је што нисам имао времена да дођем раније, да је мало боље упознам. Нисам имао прилике да је видим, а имам ја овдје доста пријатеља – казао је Џиновић.

Већ први тактови догрејали су атмосферу у топлој летњој вечери на шеталишту, а Харисово певање томе је још више допринело. Ређале су се познате песме, многе у публици погађале право у срце, мобилни телефони су готово непрекидно били у ваздуху, а друштвене мреже преплављене укључењима уживо.

Наступу Хариса Џиновића и пратећих музичара нема се шта замерити, била су то добра два сата испуњена одличним певањем, али је крај концерта био неуобичајен и до сада невиђен у Лозници. У једном тренутку, док је публика очекивала почетак нове песме, Харис је сишао са бине и у пратњи обезбеђења упутио се полако ка свлачионици у Вуковом дому културе. Публика која се налазила поред стазе којом се кретао поздравила га је аплаузом, а он јој се захвалио подигавши руку. Музичари су одсвирали инструментал и у тренутку када се очекивао певачев повратак и сами одложили инструменте и сишли са бине. Збуњена публика сачекала је неколико тренутака па се брзо, како то у Лозници обично бива, разишла.

Харис Џиновић

Џиновићев наступ у сусрет дринској регати приредила је Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ), а директорка Снежана Перић каже да реакција публике говори довољно сама за себе.

– Било је ово заиста сјајно вече у Лозници, велики певач Харис Џиновић одушевио је публику. Имали смо овог лета много лепих вечери, а послужило нас је и време и надамо се да ће тако бити и за наредне музичке догађаје. Било је предивно видети људе како плешу уз Харисове песме и њихова насмејана лица – казала је после концерта Перићева.

Метеоролози најављују кишу за прва три дана следеће седмице, али не и за четвртак када ће на шеталишту наступити Сергеј Ћетковић, такође у организацији ТОГЛ.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАШИ СМО – Заклетва

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОБЕЛЕЖИЛА СВОЈ ДАН – Искуство и свеже идеје, рецепт су за успех

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )