ДАНАС ЗАСЕДА СКУПШТИНА ГРАДА – Одлука о првом ребалансу буџета

На данашњој седници Скупштине града Лознице, заказаној за 10 часова, треба да буде донета одлука о првом ребалансу буџета у овој години. Како се види у скупштинском материјалу, нераспоређени вишак прихода из прошле године у износу од око 346 милиона динара биће распоређен на одговарајуће ставке у буџету за потребе установа, организација и два јавна предузећа.

Скупштина треба да донесе и одлуку о три планска документа међу којима је и израда Плана развоја града Лознице за период од 2024. до 2030. године. На дневном реду је и доношење одлуке о додели бесповратних новчаних средстава младим породицама за куповину, изградњу и реконструкцију куће са окућницом на селу, као и одлука о доношењу Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији града за ову годину.Треба да буду донате и одлуке о спровођењу јавних конкурса за избор директора ЈП ”Водовод и канализација”, и “Наш дом”, као и решења о престанку мандата директора ЈКП “Топлана” и именовању вршиоца дужности директора овог предузећа.
В. М.
ПРОЧИТАЈТЕ И…

ГРАДСКО ВЕЋЕ – Уградња соларних панела

СТАРА ПРИЧА ЈОШ ЈЕДНО ЛЕТО – Чекајући градску плажу

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )