ЕД ЛОЗНИЦА – Због радова без струје и у делу града

Без електричне енергије сутра (19. јул) ће бити и део потрошача у Лозници. У девет сати ујутру без струје ће остати потрошачи у Улици Вука Караџића, од Улице Саве Ковачевића до супермаркета ”Идеа”, Улица Саве Ковачевића, од Вука Караџића до Штире, десна страна, и Улица краља Петра, од Саве Ковачевића до вртића. Ови потрошачи добиће електричну енергију у подне.

У десет сати ујутру без струје ће привремено остати део Гробљанске, од месаре ”Михаиловић” до заобилазног пута. Ови потрошачи ће струју добити у два после подне.

Потрошачи у Филиповићима, Симином Брду и бањи Бадањи биће сутра без струје од осам ујутру до два поподне.

У истом периоду елелктричне енергије неће имати ни потрошачи у Сакару, Хаџиефендићи поред магистралног пута, од игралишта до Ненада Поповића. Ови потрошачи ни у среду неће имати струје у истом периоду.

Од осам ујутру до један поподне без струје ће бити и потрошачи у Јавору, а од девет пре подне до два после подне потрошачи у Чокешини, Петковици и Прњавору – Јерешка мала.

До свих искључења доћи ће због планираних радова.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДЕЦА ИЗ РАСЕЈАЊА У ТРШИЋУ – Лето у завичају

У ДОЊЕМ ДОБРИЋУ – Стигла „јача“ струја

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )