СУТРА У ЉУБОВИЈИ – Најдужи спуст Дрином

СУТРА У ЉУБОВИЈИ – Најдужи спуст Дрином

Љубитељи речних регата, не само из Србије, добро знају да је друга јулска субота дан резервисан за најдужи спуст Дрином, од Рогачице до Љубовије, 38 километара таласима једне од најлепших европских река. Највећу манифестацију у Азбуковици традиционално приређује Туристичка организација Љубовије која поред пловидбе припрема и богат пратећи програм.
Загревање за пловидбу вечерас ће бити одржано на стадиону ФК Дрина у Љубовији где ће наступити једна од највећих звезда естрадне сцене, добро знана и ван граница Србије – Лепа Брена. Концерт ће почети у девет сати. У исто време и на истом месту сутра ће, када дрински морнари мало предахну после скоро осмочасовне пловидбе, концерте одржати Тони Цетински и Дејан Петровић биг бенд.
Регата не обухвата само пловидбу и концерте, већ и бројна спортска такмичења, али и културне догађаје, а мислило се и на најмлађе па ће данас и сутра “УВ данце” аниматори забављати малишане, али и старије, уз кловнове, плес.
Дринска регата није само забавна манифестација, већ и догађај који има велики привредни значај јер су смештајни капацитети у Азбуковици увек попуњени, а њену важност осете и све пратеће делатности.
Н. Т.
ПРОЧИТАЈТЕ И…

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )