ЈП ”ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА” – Повећана потрошња воде

Топли талас и високе температуре, данас је у Лозници у 15 часова било 33 у плусу, довели су до повећања потрошње воде, кажу у ЈП ”Водовод и канализација”. Осим две јавне чесме, обе раде, код аутобуске станице и популарно ”појило”, грађани од данас могу да се освеже и наточе воду за пиће и из цистерне постављене на шеталишту, код Вуковог дома културе.

– Због високих температура потрошња воде је мало повећана, али је снабдевање стабилно и сви потрошачи је имају, и у граду и на сеоском подручју. За сада немамо ниједан захтев председника месних заједница за цистерну са водом, али уколико тога буде, спремни смо да им изађемо у сусрет. Прошлог месеца  је на јучерашњи дан у систем убачено 19.712 кубика воде за 24 сата, а јуче 22.270 кубика, што је повећање дневне потрошње за 13 одсто. Најављују се још топлији дани па очекујемо да потрошња буде још већа и за то смо спремни – казао је данас Марко Николић, директор ‘’Водовода’’ за портал ЛН.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ – Почела обука непливача

У ЛЕШНИЧКОМ ПАРКУ – Деца брину о природи

НОВО – Преузми бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Прати нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )