У НЕДЕЉИЦАМА – ‘’Просуо’’ се асфалт кроз сокаке

У НЕДЕЉИЦАМА – ‘’Просуо’’ се асфалт кроз сокаке

После обиласка трасе будуће брзе саобраћајнице Лозница–Шабац Томислав Момировић, министар грађевинарства, је са градоначелником Видојем Петровићем, техничким директором ЈП ‘’Путеви Србије“ Слободаном Басурићем и сарадницима посетио Доње Недељице. Он се уверио шта је у протеклом периоду урађено на путној инфраструктури и казао да се све чини да људи буду задовољни.

– У претходним месецима држава је издвојила више од 200 милиона динара, изграђено је и асфалтирано 16 од 68 километара планираних путева у овом крају. Без задржавања и чекања, сва обећања су испуњена. Сви смо данас сведоци преображаја овог села које изгледа као неко у Швајцарској. Генерално, јако пуно смо инвестирали у Лозницу која је за нашу државу стратешки важан град – казао је министар после сусрета са мештанима.

Житељи Доњих Недељица рекли су да им асфалтирани локални путеви много значе да лакше иду где пожеле, умного им је и скраћена вожња до неких суседних села. Где нам је требало да пређемо осам до десет сада стигнемо после два километра пута, кажу. Градоначелник Петровић каже да је све оно што је председник Александар Вучић, обећао почетком децембра прошле године када је посетио овај крај учињено.

– Све до сада урађено значајно ће допринети бољем животу људи на овом подручју, а уз редовна издвајања која град сваке године има за ову област, сигурно ће бити снажан импулс у домену путне инфраструктуре. Шта о томе мисле мештани показали су срдачним дочеком данашњих гостију из министарства и надлежних предузећа. Све се чини да људи буду задовољни – рекао је он. 

Кроз Недељице је урађен нов асфалт, обележен белим тракама са стране, који умногоме олакшаве кретање кроз ово село.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

МИНИСТАР МОМИРОВИЋ ОБИШАО  РАДОВЕ НА БРЗОМ ПУТУ – За две године  Лозница ближа  Шапцу

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – У Лозници највише новозаражених

НОВО – Преузми бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Прати нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )