СКУПШТИНА ГРАДА – Нови одборници, нови већници

У досадашњем току седнице Скупштине града Лознице којој од 59 одборника присуствује њих педесет,  потврђени су мандати одборницима Драгану Тадићу, дипломираном шумарском инжењеру и Верици Радичевић текстилном ткачу са изборне листе „Александар Вучић-за нашу децу“. Да подсетимо, на прошлој седници констатован је престанак мандата преминулој одборници Гвозденији Јевтић и Дејану Сталовићу, помоћнику градоначелника који је поднео оставку због сукоба интереса. Скупштина је данас потврдила и одлуку о престанку мандата Јелени Јаковљевић, дипломираној правници, са листе „Александар Вучић-за нашу децу“, која је поднела оставку.

Допуном дневног реда омогућен је избор чак три нова, од девет чланова, Градског већа. Мандат је престао Владимиру Матићу и Мирославу Панићу, који су поднели оставке и Драгићу Младеновићу који је преминуо. На предлог градоначелника Лознице Видоја Петровића, за нове чланове већа, тајним гласањем, изабрани су Благоје Ранковић, пензионер (ПУПС), Властимир Исаковић, предузетник (СПС) и Милијана Сакић, професорка српског језика и књижевности (СНС). За је гласало 44 одборника, троје је било против док су три листића била неважећа.

У току је расправа о Завршном рачуну буџета града за прошлу годину.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВЕЧЕРАС – Дружење с Феђом Штуканом

ЗБОГ СМРТИ ДЕЧАКА – Доктор осуђен на три године затвора

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )