ЛОЗНИЧКО ПОЗОРИШТЕ – Реприза “Неопрезног радозналца”

После премијерног извођења на отварању 15. Фестивала глумачких остварења, глумци позоришта КУД “Караџић” сутра ће, поново у Вуковом дому културе, извести позоришну представу “Неопрезни радозналац”. Сви који нису присуствовали првом извођењу, моћи ће сада да погледају комад настао по тексту Мигела де Сервантеса, уз адаптацију и режију Зорана Грујића.

Иначе, ова представа није била у такмичарској конкуренцији фестивала, али је за глумицу вечери, по оцени публике, изабрана Катарина Цветуљски у улози Лаонеле. Поред ње, у представи играју још и Богољуб Стојковић (Анселмо), Милоје Николић (Лотарио), Ана Павловић (Камила) и Велизар Кондић (Антонио). Сценографију су урадили Зоран Грујић и Даница Веселиновић, која је била задужена и за костиме глумаца.

Прво репризно извођење “Неопрезног радозналца” биће посвећено двојици чланова глумачке екипе, Богољубу Стојковићу, који је већ 45 година активан у лозничком позоришту, и Милоју Николићу, који је само пет година мање на аматерској позоришној сцени КУД “Караџић”.

Почетак је у осам сати увече.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУТСАЛ – Дружење са шампионима

У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Радар контролише брзину

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )