У КРУПЊУ – Обележили крсну славу

Јуче је у општинским просторијама уз молитву и ломљење колача обележен Спасовдан, крсна слава Општине Крупањ. Том чину, поред општинског руководства и свештенства, присуствовали су и бројни гости.

Председник Општине Крупањ, Иван Исаиловић, честитао је грађанима славу уз жељу да буду здрави и успешни у свом послу.

– Протеклих година развили смо успешну стратегију развоја која је омогућила економски и друштвени напредак општине. Релизовали смо бројне пројекте, пре свега у туризму, посебно када је у питању спортско-рекреативни садржај и угоститељска делатност. У сарадњи са државом нудимо субвенције у области енергетске ефикасности, а грађанима помажемо и кроз разне подстицаје пољопривреди. Младим талентима обезбедили смо стипендије за остварене резултате у образовању, уметности, спорту. Покренули смо још много пројеката који треба да у будућности допринесу наставку тренда економског раста у нашој општини – рекао је Исаиловић и подсетио да Крупањ тренутно бележи најнижиу стопу незапослености у последњих неколико година.

Он је нагласио да ће локална самоуправа  интензивним улагањем у путну инфраструктуру поспешити убрзанији развој општине , а тиме и квалитетнији живот грађама.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СТАНОГРАДЊА У ЛОЗНИЦИ – Цене расту, интересовање не опада

ОЛГИЦА САМОИЛОВИЋ, ”ХЕДЕРА ВИТА” – Једна од сто најуспешнијих

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )