ФУТСАЛ: ПОЛУФИНАЛЕ ПЛЕЈ-ОФА – Први корак ка финалу

Прва полуфинална утакмица плеј-офа Прве лиге Србије између Лознице и Коњарника биће одиграна вечерас у хали ‘’Лагатор’’. КМФ Лозница град дочекује одличног противника који се кроз три утакмице са екипом Бечеја изборио за двобој са зелено-белима у покушају да стигне до борбе за титулу.

Обе екипе су током лигашког дела такмичења показале висок квалитет па се очекује да у двомечу пруже најбољу игру. У Лозници су свесни да не смеју да потцене противника и да не треба да их завара чињеница да је Коњарник одиграо три тешке утакмице у претходном периоду, последњу у среду када се у мајсторици одлучивало ко ће заиграти у полуфиналу.

Капитен Лознице Марко Перић каже да је његова екипа квалитетнија и да не би требало да буде никаквих проблема у вечерашњем мечу, уколико момци одиграју онако како су играли у последње три утакмице. Јасно је и да Лозница има тежак распоред, после вечерашњег меча у среду екипу очекује финале Купа Србије против Новог Пазара у Врању, а онда, за викенд, други полуфинални сусрет са Коњарником, у Београду.

– Тежак је распоред, али овај тим је створен да би освајао титуле, а не да би тражио оправдања – јасан је Перић.

У редовима зелено-белих влада оптимизам, а момци се надају и да ће ”Лагатор” вечерас бити пун јер им је подршка публике велики подстрек у свакој утакмици, а нарочито у овако важној.

Полуфинални дуел плеј-офа почеће вечерас у пола девет.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУТСАЛ: КМФ ЛОЗНИЦА ГРАД ПРЕД БОРБУ ЗА ДВЕ ТИТУЛЕ  – Без права на грешку

ЗА ЛЕЧЕЊЕ У ИНОСТРАНСТВУ – Славици треба помоћ

Преузмите бесплатну апликацију ЛН на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )