ЗА ЛЕЧЕЊЕ У ИНОСТРАНСТВУ – Славици треба помоћ

Славици Павловић (1979) из Брасине, прошле године живот се променио из корена. Најпре јој је преминуо отац, а онда је осетила бол у пределу желуца. Лекари су потом утврдили да болује од злоћудног тумора на јајницима.

Павловићева се лечила на Институту за онкологију у Сремској Каменици, али терапије нису дале жељене резултате и све могућности да се настави лечење у Србији искоришћене су. Због тога је неопходно да Славица што пре настави лечење у иностранству, односно на једној клиници у Турској.

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1263/slavica-pavlovic

Хуманитарна фондација ”Буди хуман – Александар Шапић” прикупља средства за њено лечење, а на сајту ове фондације пише да је потребно сакупити 2,596 милиона динара.

Славици можете помоћи ако упишете 1263 и пошаљете СМС на 3030, из Швајцарске 1263 на 455, или уплатом на динарски рачун број 160-6000001381682-07.

У прикупљање помоћи за лечење Славице Павловић укључили су се и лознички средњошколци који ће 12. маја у хали ”Лагатор” организовати хуманитарни турнир средњошколских екипа у малом фудбалу. Улазница ће стајати 150 динара, али ће свако моћи да уплати колико хоће, а сав приход биће уплаћен за лечење Павловићеве.

ЛН

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )