АПЕЛ ИЗ КЈП „НАШ ДОМ“ – Докле више

АПЕЛ ИЗ КЈП „НАШ ДОМ“ – Докле више

Запослени у КЈП „Наш дом“ затекли су јутрос у близини зелене пијаце у бањском шору гомилу смећа просутог у канал поред главног пута Лозница-Бања Ковиљача. Како наводе из овог предузећа, очигледно је по среди чиста бахатост и небрига за животну околину јер у гомили смећа има свега, од папира, преко пластичних гајбица од пива, до старих аутомобилских седишта.

– Пронашли смо гомилу папира и рачуна који нас само наводе одакле је смеће могло да стигне, зато смо и пријавили инспекцији па нека и она ради свој посао. Претпостављамо да неко иде од продавнице до продавнице, прикупља отпад, а успут натовари и сво друго смеће на које наиђе и уместо да га отера на градску депонију он то проспе поред пута. Вероватно рачуна да ћемо ми то отерати јер зна да руководимо и пијацом. Питамо се докле више иде ова неодговорност – каже Јанко Алексић, директор КЈП „Наш дом“.

Он апелује да грађани и када имају кабасти отпад, позову предузеће које је задужено за његово одвожење, а не да га просипају где им падне на памет.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

МАЧВАНСКИ ОКРУГ – Стигао и грип

ХАРДЕНДУРО – ”Гучевски изазов” овог викенда

Преузмите бесплатну апликацију ЛН на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    marko 2 years

    Da se pijaca i okolina ciste i odrzavaju ljudi ne bi to radili jer niko ne baca smece na uredjen prostor npr. u Banji,Trsicu,Tronosi i sicnim mestima..nasa zelena pijaca uvek izgeda kao deponija…lepu sliku dajete banjskim posetiocima i ostaim putnicima…sramota,uvek vam je neko drugi kriv,a sebe ne vidite…

  • Disqus (0 )