КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ У ГРАДСКОМ ОДБОРУ СНС У ЛОЗНИЦИ – Глас за политику континуитета

У просторијама ГО Српске напредне странке у Лозници данас је одржана конференција на којој се новинарима обратио Видоје Петровић, председник Градског одбора и члан Председништва СНС. Он је позвао грађане да изађу на изборе у недељу, да искористе своје бирачко право и да дају подршку кандидату за председника Србије Александру Вучућу тако што ће заокружити број 6, као и да подрже парламентарну листу тако што ће заокружити број 1 ’’Александар Вучић – заједно можемо све’’.

– Уверен сам да ће наши суграђани, као што смо се протеклих година борили заједно за ново лице Лознице, за бољу и лепшу Србију, и овог пута дати подршку политици која је показала да уме да обезбеди мир, политичку стабилност и економски напредак. Ми то можемо видети на сваком кораку у нашем граду и широм Србије. Постоји нешто што говори више од било каквих речи, а то су дела. Она су видљива, мерљива – гради се десетак ауто-путева, обданишта, болнице, школе, стадиони. Отворено је више од 250 нових фабрика. И у нашем граду у току су бројни радови. Гради се брза саобраћајница Лозница-Шабац, фудбалски стадион по УЕФА 4 стандарду, увелико се изводе радови у оквиру Опште болнице, завршен је хируршко-гинеколошки блок, гради се обданише у ’’Кадињачи два’’. У овој години ће почети прва фаза изградње атлетског стадиона, градићемо и затворени базен. Имаћемо комплетну спортску инфраструктуру коју тако груписану нема ниједан град у Србији, што ће бити снажан ослонац да афирмишемо спортски туризам у овом крају – рекао је Петровић.

Он је истакао да се инвестиције у Лозници више не мере десетинама, већ стотинама милиона евра. Подсетио је да је до сада уложено око 35 милиона евра у болницу и најавио набавку опреме за хируршки блок вредну 9 милиона евра. Рекао је да су у току и радови на амбуланти у Лешници, као и да су у протеклом периоду била значајна улагања у путну и енергетску инфраструктуру.

– Лозница данас може да се похвали убрзаним привредним растом као основом за свеукупни друштвени развој – у области подршке младима, образовању, здравству, привреди, пољопривреди, али и одговорној политици према најмлађим и најстаријим суграђанима. Имамо велику подршку наше државе какву никада до сада нисмо имали и зато вас позивам да и овог пута гласате за будућност, да обезбедимо континуитет да  наша Лозница настави да се развија у миру, у политичкој стабилности са континуираним привредним растом – поручио је Петровић на крају конференције.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

БАЊА КОВИЉАЧА – Нестао мушкарац

КАРАТЕ: ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ – Бранкица шампионка

Преузмите бесплатну апликацију ЛН на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )