КАМПАЊА ГРУПНОГ ФИНАНСИРАЊА – Први циљ остварен, близу смо другог

Циљ да у кампањи групног финансирања прикупимо 450.000 динара за набавку основне опреме и уређење простора у којем ће ЛН моћи да стварају одређену врсту видео-садржаја све је ближи остварењу. У прва четири дана први степеник, постављен на висини од 180 хиљада динара премашен је готово двоструко, а све указује да ће и други бити успешно пређен.

Како подржати ЛН

Донације, у складу са вашим могућностима, можете уплатити преко текућег рачуна Лого д. о. о, издавача Лозничких новости, а подаци за уплату су следећи:

ЛОГО д.о.о.

Владе Зечевића 4

Лозница

265-6810310000407-57

Сврха уплате: Донација

Рајфајзен банка

У прва четири дана кампање прикупљено је укупно 344.800 динара. Како је поступак групног финансирања јаван, наводимо и ко је до сада, ценећи објективно и независно извештавање, подржао ЛН.

Подршку су пружили: ”Јадар” д. о. о, ”Нели”, ”Хедера вита”, ”Еуропром”, ”Паком”, ”Бонђорно”, Александра Црвендакић, Јелена Павловић, Биљана Баровић, Филип Вучетић, Томислав Чотрић, Душан Станарчић и Младен Кнежевић.

Кампања се, како је планирано, наставља до четвртка, закључно са тим даном, до када би требало сакупити још 105.200 динара. Већ смо, међутим, добили доста предлога наших читалаца да је продужимо до краја марта, пошто има много и оних којима више одговара да подршку пруже у другом делу месеца. То се уклапа у нашу намеру да после основних средстава наставимо да унапређујемо наше техничке могућности, али о томе шта смо одлучили обавестићемо вас благовремено.

Редакција ЛН

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )