ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА – ЛН и Радио Освит озваничили договор

ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА – ЛН и Радио Освит озваничили договор

Сарадња коју су Лозничке новости и зворнички Радио Освит недавно успоставили данас је и озваничена потписивањем уговора. У просторијама Радио Освита у Зворнику Владимир Станимировић, директор Лозничких новости, и Зорана Петковић, власница Освита, изразили су велико задовољство успостављеном сарадњом, као и очекивање да ће она бити успешна и дуготрајна.

– Надам се да је ово почетак успешне и дугогодишње сарадње и да ће наш пример бити подстицај и другима. Показало се да грађане Лознице и Зворника интересују информације из суседства – казао је Станимировић по потписивању уговора.

Првим резултатима сарадње задовољна је и Петковићева, она је такође исказала уверење да ће сарадња два медија из Србије и Републике Српске бити добар пример.

– Ми имамо много тога заједничког, иако је на почетку било питања откуд Зворник на Лозничким новостима и откуд Лозница на творничком радију. Верујем да ће наше екипе у предстојећем периоду имати и заједничких акција – рекла је Петковићева.

Чланови редакције ЛН који су посетили Радио Освит имали су прилике да се упознају са радом тог медија и плановима за даљи развој.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПУ ШАБАЦ – Насилничка вожња

ОПШТА БОЛНИЦА И ДОМ ЗДРАВЉА – Преминуо ковид пацијент

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )