У ГРАДСКОМ БИОСКОПУ – На репертоару два филма

У биоскопу Центра за културу “Вук Караџић“, сутра и прекосутра биће организоване пројекције филмова „Лето када сам научила да летим“ и „Ти си тај“.

Сутра од шест и осам увече, као и у петак од шест, публика може видети остварење редитеља Радивоја Андрућа „Лето када сам научила да летим“ у којем глуме Клара Хрвановић, Олга Одановић, Сњежана Синовчић и Жарко Лаушевић. Филм доноси причу о одрастању и помирењу. Дванаестогодишња Софија машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом и луцкастом бабатетком Луце.

Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је пукао, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне. Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовања из снова, али и много више него што је могла да измашта.

Филм „Лето када сам научила да летим“ је адаптација истоимене, награђиване књиге Јасминке Петровић која је уврштена у школску лектиру.

Филм „Ти си тај“, у режији Кет Каиро, је несвакидашња романса о двоје различитих људи који траже нешто стварно у свету где се вредност заснива на лајковима и пратиоцима. Ово је модерна љубавна прича о славним личностима, браку и друштвеним мрежама.

Глуме Џенифер Лопез, Овен Вилсон, Малуме, Џон Бредли.

Пројекција је у петак од осам увече.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗА ДЕЦУ ОБОЛЕЛУ ОД РАКА – Акција давања крви у четвртак

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )