ОДРЖАНА ВАНРЕДНА СКУПШТИНА ФСО ЛОЗНИЦА – Дејан Сталовић нови председник

Синоћ је одржана ванредна Скупштина Фудбалског савеза Лозницe на којој је изабрано ново руководство. Седници је од 38 делегата присуствовало 35. За председника ФСО Лозницe једногласно је изабран Дејан Сталовић, градски менаџер, потпредседници су Зоран Николић и Жељко Марковић. У Извршни одбор изабрани су још Зоран Васиљевић, Миодраг Јовић, Властимир Лукић, Милорад Гајић, Милорад Матић и Никола Стојановић.

Обраћајући се члановима Скупштине Сталовић се захвалио на поверењу и истакао да им предстоји много посла и да очекује да се фудбал у Лозници развија у још бољем правцу. Рекао је да и изградња новог стадиона указује на то да се рад у фудбалској организацији мора подићи на виши ниво.

– Трудићемо се да побољшамо рад тренерске и струковне судијске организацији. Нема толеранције када је регуларност у питању. Свако ко буде имао било какав проблем може се обратити Фудбалском савезу Лознице и ми ћемо потражити решење. Неће се толерисати било каква врста притиска, не може проћи ништа што није утемељено на фер-плеју. У Извршном одбору су искусни спортски радници спремни да помогну, али и млади који ће својим знањем и енергијом допринети бољем раду фудбалског савеза – нагласио је Сталовић.

Он је истакао да ће један од првих потеза новог руководства бити промена имена савеза који ће уместо општинског имати назив градски. Подсетио је да следи и промена Статута ове фудбалске организације. Рекао је да ће Град Лозница наставити да помаже спортске клубове и да очекује још боље резултате у наредном периоду.

Скупштини је присуствовао и председник ФС Мачванског округа Драгослав Јосиповић. Поздрављајући присутне рекао је да очекује још бољу сарадњу са ФСО Лозница.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – После скоро два месеца, више од 2.000 оболелих

ПРОТЕСТ ИСПРЕД ‘’РИО ТИНТА’’- Подршка Нолету па привођење

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Milutin 2 years

    Sve moj do mojega

  • Disqus ( )