ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОЗВАО ГРАЂАНЕ – Предлажите пројекте за буџет

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОЗВАО ГРАЂАНЕ – Предлажите пројекте за буџет

У сусрет усвајању буџета за наредну годину, градоначелник Лознице Видоје Петровић, данас је позвао грађане да предложе пројекте који би требало да допринесу унапређењу квалитета живота у граду. У писаној изјави градоначелник је истакао да је градски буџет већ годинама развојни и пројектно оријентисан, да се планирана средства наменски и одговорно троше,као и да је локална самоуправа увек била отворена за партнерство између приватног, јавног и цивилног сектора градећи заједницу једнаких шанси.


– Ове, као и претходне године, јавне расправе о буџету организоване су онлајн због пандемије, а наши суграђани имали су прилику да сва питања, недоумице и предлоге доставе путем мејла и порука. Захваљујући оваквом проактивном приступу и нашим грађанима који су дали добре и корисне предлоге, у 2021. години из буџетских средстава изграђена су три дечја игралишта, теретане на отвореном, увећана су средства за накнаду трошкова за вантелесну оплодњу, али и реализоване бројне друге активности на иницијативу Лозничана. Имајући у виду да је наш град у протекле две године доживео велике урбанистичке и инвестиционе промене и да је континуирани и предани вишегодишњи рад дао озбиљне резултате у остваривању циља да Лозница постане лидер западне Србије и један од десет најразвијених градова у Србији желимо да и ове године чујемо ваше мишљење  о томе који би пројекти  требало да се нађу у буџету Града за 2022. годину – поручио је градоначелник Видоје Петровић.

Предлози се могу слати на адресе: projekti@loznica.rs или поштом на Градска управа Лозница, Одељење за финансије, Карађорђева 2, Лозница.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОБУКА ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА – Спремнији за ургентно збрињавање

КОНКУРС ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ – Фотографијом до награде

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )