ВОЗАЧИ ОПРЕЗ – Покварен прелаз у Бањи Ковиљачи

ВОЗАЧИ ОПРЕЗ – Покварен прелаз у Бањи Ковиљачи

Аутоматски пружни прелаз у Бањи Ковиљачи, на улици која је пречица од центра до заобилазног пута, последњих дана је ван функције па тако док пролазе возови рампе остају подигнуте.

Како  из ‘’Железница Србије’’ сазнаје портал ЛН, надлежни су одмах реаговали и машиновође возова који пролазе пругом Лозница-Брасина обавештене су о томе. Наложено им је да из безбедносних разлога када наиђу на тај пружни прелаз стану испред пута и тек када се увере да нема друмских возила, опрезно крену даље.

– Дошло је до квара и данас је пети дан како је прелаз ван функције. Он је под гаранцијом и ништа не сме да се ради док одређени оригинални део не стигне из Београда, а није га лако наћи. Предузете су све прописане мере безбедности и машиновође стају пред пружни прелаз, дају звучни сигнал и тек када се увере да нема возила, опрезно настављају даље. Очекује се да прелаз буде ускоро оспособљен, можда већ данас, или сутра, чим стигне потребни део –  кажу у ’’Железници Србије’’.

Подсећају возаче и да се испред пружног прелаза налази одговарајућа сигнализација и да приликом наиласка на пружни прелаз свакако буду опрезни и да поштују прописе.

Иначе, пречица у Бањи Ковиљачи отворена је у априлу ове године.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОПШТА БОЛНИЦА И ДОМ ЗДРАВЉА – На ковид одељењима још два преминула пацијента

БРЗИНОМ ДО ЗВЕЗДА – Пут до првог победничког постоља

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу  


 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )