ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ – Прелиминарне ранг-листе

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ – Прелиминарне ранг-листе

Комисија за реализацију мера енергетске санације објавила је прелиминарне ранг-листе крајњих корисника за три мере на званичној интернет страници и огласној табли Града Лознице, саопштено је јутрос из градске управе.

Како је наведено, објављене су прелиминарне ранг-листе за уградњу и набавку материјала за термичку изолацију спољних зидова и кровова за грађане власнике породичних кућа, набавку и уградњу прозора и спољних врата са пратећим грађевинским радовима за власнике породичних кућа или станова, као и листа за набавку и инсталацију котлова/пећи, на природни гас или биомасу за власнике породичних кућа. 

На основу прелиминарних ранг-листа и укупно планираних средстава по мерама, Комисија ће обавити увид у стање стамбених објеката, стоји у саопштењу. 

За уградњу прозора и спољних врата на листи су 134 подносиоца пријава који су бодовани док је 14 пријава са непотпуном документацијом, на листи за термичку изолацију је шеснаест пријава, а тринаест је било непотпуних, док је ранг-листа за котлове, односно пећи, са 60 подосилаца пријава, а седам није имало комплетну документацију.

Укупно се на три листе налази 210 подносилаца исправних пријава.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – У септембру седам и по пута више заражених

РУКОМЕТ (М): ПРВА ЛИГА „ЗАПАД“ – Лозничани најављују победу против Шамота

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )