ЕД ЛОЗНИЦА –  Више сати без струје

ЕД ЛОЗНИЦА –  Више сати без струје

Због планираних радова и сутра ће доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије делу потрошача. У шест сати ујутру струја ће бити искључена у Кривајици и Брезовицама – Живковићи. Шест сати касније, тачно у подне, ови потрошачи ће поново моћи да користе електричне уређаје.

У осам сати струја ће нестати на Јагодњи – Овчарник, у Горњој Оровици – Малетићи, а без електрике ће привремено остати и Жеравија, Панићи, Бојића раскршће, потрошачи од Радаљ дома до Липовог. Најдуже ће без струје бити у Горњој Оровици – Малетићи, до пет после подне. Жеравија, Панићи и Бојића раскршће струју ће добити у један после подне,потрошачи од Радаљ дома до Липовог у два, а у три на Јагодњи – Овчарник.

У десет сати пре подне остаће без електричне енергије потрошачи у Улици Марије Бурсаћ бројеви 14 и 20, у Карађорђевој број 10 и Кнеза Михаила број 2. Два сата касније, у подне, ови потрошачи ће добити струју.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )