ЛН 700 – Читаоци говоре

ЛН 700 – Читаоци говоре

Миливоје Цветиновић, предузетник, потпредседник ФК Лозница

– Претплатник сам Лозничких новости. Као читалац изузетно сам задовољан. Све читам, текстови су одлични. Спортски радник сам и зато највише пажње посвечујем спортским страницама. Веома је важно што пратите све спортове и млађе селекције јер тако доприносите афирмацији и развоју спорта. Свака част. Само тако наставите.

 

Марко Пајић, спортски радник из Јадранске Лешнице

– Најискреније честитке поводом 700. броја ваших и наших Лозничких новости. За протеклих десетак година колико вас пратим из броја у број, толико сам се “навукао” на ваше новине па када се деси да само један дан касне са изласком, осећам се много лоше. Као дугогодишњи спортски радник посебно бих похвалио спортске стране и рубрику “Наши смо”. Наравно, и све остале стране су за сваку похвалу. Да трајете још много година.

 

Лаура Лукић, тренер АК Јуниор из Крупња

– Добро је што постојите. Нама сте од великог значаја јер од самог оснивања Атлетског клуба Јуниор из Крупња, 2007. године, редовно  пратите и објављујете наше резултате и пишете о раду клуба, а  самим тим сте нам били велика подршка у раду и омасовљавању и афирмисању нашег клуба, као и атлетског спорта који је слабо развијен на овом подручју.

 У име Атлетског клуба Јуниор из Крупња срдачно вам честитамо излазак 700. броја Лозничких новости и желимо много успеха будућем раду и да, као и до сада, будете барем корак испред свих других.

 

 Владимир Крстић, генерални секретар Спортског савеза Општине Љубовија

– Изузетно смо задовољни сарадњом коју смо успоставили са вашом компанијом у претходним годинама. Похвалили бисмо ваш професионализам и намеру да афирмишете велики број клубова и спортиста из нашег региона. Такође, овим путем изразили бисмо захвалност за промоцију манифестација које организују Спортски савез Општине Љубовија и његове чланице. На тај начин доприносите, како промоцији самих манифестација и клубова, тако и промоцији наше општине. Желимо вам пуно среће у даљем раду у нади да ћете бити успешни као и до сада.

 

ПРОЧИТАЈТЕ И…

700. БРОЈ ЛН И НЕМАЊА МАКСИМОВИЋ – Били сте уз мене и када нико други није

700. БРОЈ ЛН И БРАНКИЦА НЕГОВАНОВИЋ – Додатни мотив за медаље

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )