ЛН – 700

ЛН – 700

А, шта кажете – округло 700. Недеља по недеља, година по година и ево нас да заједно са вама констатујемо да су Лозничке новости данас најдуговечнији лист у нашем граду, први који излази седмодневно и први који до читалаца долази преко киоска.

Верујемо да смо очврсли  у свим овим тешким годинама борбе за опстанак и независну уређивачку политику и да ћемо се у годинама пред нама лакше носити са свим изазовима који нас очекују. У томе као свог природног и јединог партнера и даље видимо вас, наше читаоце јер имамо заједнички  интерес – да дођемо до тачних и правовремених информација које су данас све “дефицитарнија” роба.


И даље ћемо бити тамо где су догађаји, постављаћемо питања  која су у јавном интересу и нарочито она која вас интересују. О свему томе разговараћемо са свима вама који вечерас између пола осам и пола девет дођете на наш штанд испред Вуковог дома културе.

Не видимо бољи начин да обележимо 700. број ЛН. Радујемо се сусрету. 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )