ЕД ЛОЗНИЦА – Вишесатна искључења струје

ЕД ЛОЗНИЦА – Вишесатна искључења струје

Први ће без електричне енергије ујутру остати део потрошача у Јаребицама – Аџићи, Радивојевићи и Лукићи. Њима ће струја бити искључена у шест сати ујутру. Они ће бити и први који ће поново моћи да користе електричне уређаје зато што ће им нормално снабдевање струјом бити успостављено тачно у подне.

Од осам ујутру до два поподне електричне енергије неће имати потрошачи у Ребељу, Војевцима и Подгају. Потрошачи у Грнчари, као и део потрошача у Јошњаку – за Улицу Неде Спасојевић, неће, као и данас, имати струје до четири после подне.


У осам ће струја бити искључена и потрошачима у Толисавцу – Речани, а добиће је у три поподне. део потрошача у Трбушници – Којићи, остаће без струје такође у осам сати ујутру, а добиће је поново пет сати касније, у један после подне.

Последњи ће без струје сутра остати потрошачи у Лоњину, Узовници, Грачаници, Соколцу, Лазама, Постењу и Рујевцу. Њима ће снабдевање електричном енергијом бити привремено прекинуто у девет сати пре подне, а поново успостављено пет сати касније, у два после подне.

До ових привремених прекида у испоруци електричне енергије доћи ће због планираних радова.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )