КОНКУРС МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА – Четири ватрогасца за Лозницу

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА – Четири ватрогасца за Лозницу

Конкурс Министарства унутрашњих послова за упис 300 полазника на основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица отворен је до 25. маја. Како стоји у саопштењу министарства, четири полазника обуке биће стручно оспособљена за обављање ватрогасно-спасилачких послова за потребе вода у Лозници.


На конкурсу могу учествовати држављани Србије који најмање годину дана имају пребивалиште на територији организационе јединице за коју је конкурс распитан, имају између 19 и 30 година до закључења конкурса, завршили су средњу школу, поседују важећу возачку дозволу ”Б” категорије, уз обавезу да у року од 18 месеци по завршетку обуке положе возачки испит за ”Ц” категорију.

Кандидати морају испуњавати и услове здравствене, психофизичке и базномоторичке способности, а не смеју постојати безбедносне сметње за заснивање радног односа у МУП-у.

На конкурсу могу учествовати и матуранти средњих школа уз обавезу да до краја јуна доставе оверену фотокопију дипломе.

Избор кандидата спровешће комисија коју именује министар унутрашњих послова.

Детаљи конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова http://www.mup.gov.rs  и сајту Центра за основну полицијску обуку http://www.copo.edu.rs.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Осамсто активно оболелих

НАШИ СМО – Три чрвене

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )