ПРЕДАВАЊЕ У СПЕЦИЈАЛНОЈ БОЛНИЦИ  –  Јачање тимског рада

ПРЕДАВАЊЕ У СПЕЦИЈАЛНОЈ БОЛНИЦИ  –  Јачање тимског рада

У оквиру тим билдинга, односно тимског рада, данас је у Специјалној болници за рехабилитацију у Бањи Ковиљачи Иван Тасовац, директор Београдске филхармоније, одржао предавање за средњи и виши ниво менаџмента ове установе.

Он је направио занимљиву паралелу ове две установе где се једна састоји од медицинског и немедицинског сектора, а друга од уметника који свирају на најразличитијим инструментима. Суштина је, како је рекао, да сви учесници тима морају да функционишу као један, а основна порука је да су циљеви ове две установе  исти – да буду најбољи у Србији и да их у свету познају  као најбоље из Србије.


Директор Специјалне болнице прим. др Александар Јокић, захвалио се госту на предавању, а свим руководиоцима и запосленима на изузетном резултату који су постигли у, како је рекао, најтежој години пословања болнице. И у тако тешким условима просечна оцена задовољства пацијената ове установе била је 5,0.

Иначе, тим билдинг је један вид дружења са колегама. Кључ успеха многих предузећа је повезан тим запослених, нарочито ако је реч о фирми у којој се већина радника међусобно познаје. На оваквим активностима се јача поверење, запослени се уче да се више ослањају једни на друге и тако буду ефикаснији као тим.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Једноцифрен број новозаражених у Лозници и суседним општинама

ОБДАНИШТЕ ‘’ЛАНЕ’’ – Нема опасности од гаса

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )