ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА “БАМБИ” – Упис путем е-вртића

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА “БАМБИ” – Упис путем е-вртића

Родитељи који своју децу желе да упишу у Предшколску установу “Бамби” за наредну радну  2021/22. годину могу то учинити од 19. априла до 21. маја. И ове године, као и претходне, због епидемије коронавируса пријаве за упис за целодневни и полудневни боравак као и четворочасовни полудневи боравак за припремни предшколски програм, обављају се искључиво преко портала е-управе путем услуге е-вртић.


Родитељи који конкуришу за припремни предшколски програм у четворочасовном трајању у просторима који се налазе при основним школама на сеоском подручју  то могу обавити 12. маја. Тачно у подне испред школе у коју желе да упишу дете, сачекаће их васпитачица којој ће предати захтев које ће попунити на лицу места и деца ће на тај начин бити аутоматски уписана без достављања документације.

Резултати конкурса биће објављени на сајту установе и на огласној табли  вртића “Чаролија” и “Бамби” у року од петнаест радних дана од дана истека рока за предају документације. Након тога могу се уложити приговори, а коначна листа деце која су примљена биће објављена на исти начин најкасније до 18. јуна.

Ове године у Предшколској установи “Бамби” слободно је 260 места за целодневни боравак  у трајању од једанаест сати за децу узраста од једнаест месеци до поласка у школу  и 57 места за полудневни боравак у трајању од четири сата за децу од три до пет и по година.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЕД ЛОЗНИЦА – Неко без струје два, неко шест сати

217 ГОДИНА ОД БОЈА НА ЧОКЕШИНИ – Херојство за памћење

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )