IN MEMORIAM – Др Синиша Јововић

IN MEMORIAM – Др Синиша Јововић

in memoriam dr sinisa jovovic

У недељу нас је заувек напустио наш примаријус др Синиша Јововић, специјалиста психијатрије, супспецијалиста судске психијатрије. Рођен је у Фочи 4. фебруара 1964. године у породици просветног радника учитеља Милутина и мајке Душанке, домаћице. Са родитељима и браћом Мишом и Зеком досељавају се у село Милину где има скромно, али срећно детињство. Основну школу и гимназију завршио је у Лозници са одличним успехом. Као један од бољих ђака 1982. године уписао је Медицински факултет у Београду, завршава га 1989. године, специјализацију из психијатрије 1995, а супспецијализацију из области судске медицине завршава 2002. године. Звање примаријуса стиче 2015. године. Рад је започео у Здравственом центру у Лозници у Општој, а затим у Служби хитне помоћи. У лето 1991. године  прелази на Одељење неуропсихијатрије и по завршетку специјализације ради на Одељењу психијатрије Опште болнице.

Његово присуство је значило много и његов одлазак је велики и ненадокнадив губитак за Општу болницу која је изгубила врсног психијатра преданог науци и свом послу. Др Синиша је на послу био дружељубив, спреман за сарадњу, отворен у комуникацији, вредан радник. Колеге су га поштовале, цениле су његову спонтаност и искреност. Према пацијентима је био срдачан и предусретљив. Сада, када је његово срце изненада трагично престало да куца, остају нама, његовим пријатељима, колегама, сарадницима, само сећања и успомене на заједнички рад, на дружење, приче и шале. Остају нам успомене на велику особу добре и племените душе, великог срца и доброг друга. Сви ми са великом тугом доживљавамо његов одазак и саосећамо са болом његових најближих. Свим члановима породице упућујемо искрено саучешће. Живеће вечно у нашим срцима, кроз успомене и сећања. Почивај у миру, драги наш Синиша и нека ти је вечна слава!

Колектив  Опште болнице – Лозница

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )