ОДБОЈКА – Два меча, две убедљиве победе

ОДБОЈКА – Два меча, две убедљиве победе

Лознички одбојкаши и одбојкашице имали су јуче сјајан дан, остварили су важне победе. У осмом колу Друге лиге ”Центар” одбојкашице Пролетера савладале су у хали ”Лагатор” Слогу из Баточине са 3:0 (25:15,25:13 и 25:13) после дуже паузе изазване епидемиолошком ситуацијом у земљи. Девојке су одлично играле, што показује и резултат, а у недељу гостују Шумадији у Аранђеловцу.

Пролетер је тренутно на петом месту са пет победа и три пораза, а наредни ривал је корак ниже у лиги у којој се такмичи 12 клубова.


Момци су кренули стопама девојака и, иако ослабљени, остварили заслужену и битну победу против Топличанина из Прокупља у 13. колу Прве ”Б” лиге. Добра игра донела је победу од 3:0 (25:19, 25;23 и 25:19) пред гостовање Косовској Митровици у јужној српској покрајини у оквиру 14. кола. Одбојкаши су због епидемијске ситуације одиграли две утакмице мање па их очекују и мечеви код куће са последњепласираним Баваништем и Војводином 2, екипом из друштва са врха табеле.

ЛН

Фото: Ј. Јевтић

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ОДИГРАЛИ ПРИЈАТЕЉСКУ УТАКМИЦУ СА ЈАВОРОМ – Добра провера

ВАКЦИНАЦИЈА – У округу више од 9.000 вакцинисаних

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )