ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО: УЛИЦА БРАЋЕ ЈУГОВИЋА – Решени власнички односи

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО: УЛИЦА БРАЋЕ ЈУГОВИЋА – Решени власнички односи

Становници Улице Браће Југовића у Лозничком Пољу питали су у јулу 2019. године, у нашој рубрици ’’Да питамо заједно”, када ће ова улица на само километар и по од центра града, дужине 150 метара, коначно бити асфалтирана. Одговарајући тада на ово питање Никола Драгићевић, директор ЈП ”Лозница развој”, рекао је да је још претходне године планирано асфалтирање ове улице, али да проблем представљају нерешени имовинско-правни односи и да без сагласности власника не може да се добије грађевинска дозвола за извођење радова.


Ових дана мештани су нас обавестили да је решен проблем власничких односа и да их занима да ли се и када планира асфалтирање улице. Према речима Драгићевића, пре пар дана одржан је састанак са председником ове месне заједнице  на којем се разговарало о асфалтирању улица у Лозничком Пољу  и поменута је и Улица Браће Југовића.

–  Као што се планирало и пре две године тако се планира и у овој години. Грађани треба да се обрате МЗ која у нихово име подноси захтев за асфалтирање улице, следе административне  процедуре, пројекат, грађевинске дозволе са свим сагласностима, али ће сада све бити једноставније. Дакле, улица ће сигурно бити рађена, ако су решени имовинско-правни односи – каже Драгићевић.

Како кажу становници Улице Браће Југовића, улица је пуна рупа и није могуће проћи кроз њу а да се човек када је киша не заглиби и  испрска, а лети због густе прашине не може да се седи у дворишту.   

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Које су “најкритичније” раскрснице у Лозници

У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Укинута ванредна ситуација

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )