У НОВОЈ ГОДИНИ – Половина грађана очекује економске потешкоће

У НОВОЈ ГОДИНИ – Половина грађана очекује економске потешкоће

Свега 23 одсто грађана Србије очекује бољу 2021. годину, више од трећине, 36 одсто, очекује лошију годину, док 39 одсто не очекује промене, показује глобално истраживање Галупа. Када је реч о економској ситуацији, 53 одсто грађана Србије верује да ће наредна бити година економских потешкоћа, а само 15 одсто верује да ће то бити година економског просперитета.


Упркос песимизму, осећај личне среће међу грађанима Србије сличан је светском просеку и 51 одсто грађана себе доживљава срећном или веома срећном особом, 39 је неутрално, док око осам одсто себе доживљава несрећном или веома несрећном особом.

Са каквим очекивањима Лозничани улазе у нову годину:

АЛЕКСАНДАР КОСТИЋ

Очекујем да што пре прође зло које нас је захватило, да се склоне баријере међу људима које су се створиле. Више среће и смеха, а мање брига и проблема.

ВЕСНА СИМИЋ

Велики француски сликар Камиј Писаро рекао је да је срећан онај који у обичним стварима види лепоту, док је други не примећују. Јер лепота, и додаћу доброта, свуда су око нас, само их треба пажљивије потражити. У новој години будимо искрени, захвални, милосрдни и испуњени љубављу.

АКСЕНТИЈЕ ИВАНОВИЋ

Једино се надам да ће до лета све доћи у нормалу, мада нисам велики оптимиста. Или да ће се доћи до неког решења за слободно путовање и одржавање концерата и других манифестација које захтевају публику. Очекујем мало мање стреса.

МИРОСЛАВ САМУРОВИЋ

У оваквој ситуацији, једина жеља ми је да се нормализује ситуација у вези са короном и да почнемо нормално живети, а ако будемо живи и здрави, онда да се боримо за боље услове живота.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

ПРИЂИ СРЦЕМ 11. ПУТ – За дечји осмех нема препрека

НОВОГОДИШЊА НОЋ У ЛОЗНИЦИ – Никад дужи ватромет

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )