ОПШТИНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА – Време је за старт

ОПШТИНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА – Време је за старт

После предуге паузе, данас ће почети нова сезона у Општинској фудбалској лиги. Такмичиће се седам клубова – Лук из Воћњака, Младост са Брезјака, Јадар из Ступнице, Слога из Корените, Гранит из Радаља, Младост из Лознице и Пасковац из истоименог места. Чини се да лига никад није била изједначенија. Кандидатуру за прво место истакли су Лук, Јадар, Младост, али ни новајлија у лиги Пасковац није без амбиција.

Младост са Брезјака у такмичење улази са промењеним тимом. Дошло је чак 13 нових играча.

– Појачали смо се, вредно смо тренирали, одиграли више пријатељских утакмица и верујем да спремно дочекујемо нову сезону у којој ћемо покушати да освојимо прво место – поручује Драган Живановић, председник клуба.

И Лук има исте амбиције.


– Играли смо добро у пријатељским утакмицама, али, нажалост, повредило се неколико фудбалера тако да ћемо бити ослабљени у комшијском дербију са Пасковцем. Очекујем добру игру и победу. Наш циљ је прво место и даћемо све од себе да га остваримо – каже Горан Ранковић, председник Лука.

Јадар  покушава да се врати у Међуопштинску лигу “Јадар” и у клубу сматрају да је сада дошло време да то и учине.

– У екипи имамо много новајлија, спремни смо и у Корениту на меч са Слогом идемо по бодове. Желимо прво место и очекујем да се пласирамо у виши ранг. Главни конкурент биће нам Лук – сматра Радивоје Спремић, председник Јадра.

Дарко Митровић, секретар Слоге, каже да је најважније да се екипа такмичи, да игра фудбал и не размишљају много о пласману. Очекује добру игру против Јадра.

Новајлија у лиги екипа Пасковца основана је пре пар месеци и у току припрема одиграла је више пријатељских утакмица. Протеклог викенда Пасковац је у Радаљу савладао домаћи Гранит са 4:3.

– Екипа је састављена, углавном од младих и неколико искусних фудбалера. Нисмо оптерећени пласманом и играћемо најбоље што можемо. Наравно, ако се укаже прилика да се боримо за прво место, даћемо све од себе да се пласирамо у виши ранг. На старту нас очекује тешка утакмица са Луком који веома амбициозно улази у првенство. Очекујем добру игру и прву првенствену победу – оптимиста је Драган Стефановић, председник клуба.

Пасковац ће утакмице када је домаћин играти на игралишту Антимона у Зајачи. Парови 1. кола: Слога – Јадар, Пасковац – Лук и Гранит – Младост (Л). Слободна је Младост са Брезјака.

Утакмице ће почети у 16 часова.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗБОГ ПАСА ЛУТАЛИЦА – Град платио више од десет милиона динара

ЈП ‘’ПАРКИНГ СЕРВИС’’- Резервација паркинг-места

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )