ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД – Исплате у пошти

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД – Исплате у пошти

Центар за социјални рад у Лозници прилагодио је рад новонасталој ситуацији, у складу са Одлуком о увођењу ванредног стања. Тако се до даљњег, а најдуже до престанка ванредног стања, прекида рад са странкама путем непосредног контакта. Упућују се грађани да своје поднеске (захтеви, предлози, пријаве, молбе, жалбе и др.) предају путем писане или електронске поште на адресу: loznica.csr@minrzs.gov.rs. Поднесци грађана у писаном облику биће преузимани у рад и када нису поднети на прописаним обрасцима, а они се о статусу поднеска и другим питањима могу информисати на телефон : 015/7889-412 у времену од 7 до 15 часова.

Из Центра обавештавају да је број телефона за неодложне интервенције: 065/888-90-55 и да је свакодневно доступан 24 часа дневно. Постојећим корисницим обезбеђено је непрекидно пружање услуге ”помоћ у кући”, док је, сходно здравственим препорукама, пружање услуге Дневног боравка “Сунце” до даљњег, обустављено.

Као и пре проглашења ванредног стања, исплата свих облика материјалне подршке грађанима обавља се, без прекида, на шалтерима ЈП “Пошта Србије”, саопштено је из лозничког Центра за социјални рад.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЈАСМИНА РЕШИЛА ДА ПОМОГНЕ – Шије маске суграђанима

У „ПАРКИНГ СЕРВИCУ“ – Наплата паркинга само СМС-ом

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )