АСЛУ  – На реду  имовина “Свиле” и “Целвлакна”

АСЛУ  – На реду  имовина “Свиле” и “Целвлакна”

Агенција за лиценцирање стечајних управника заказала је за 18. март методом јавног надметања продају имовине стечајних дужника “Свиле”и “Целвлакна”, некадашњих фабрика у саставу ХК “Вискоза”.

На продају је вештачки створено неплодно земљиште у грађевинском подручју, површине 30 ари и 77 м2, на потезу Баре, на коме су стечајни дужници “Целвлакно” и “Свила” уписани са сувласничким уделима од по пола идеална дела. Почетна цена је 1,2 милиона динара, а јавно надметање, друго по реду, биће одржано 18. марта у 11 часова у Агенцији за лиценцирање стечајних управника, Одељење за стечај у Новом Саду. Подсетимо, 5. фебруара је непокретна имовина стечајног дужника “Центрофан” продата фирми “Томић комерц 05” из Лознице, односно Тршића, на првом јавном надметању, по почетној цени од 11.037.000 динара.

Прошлог петка одржана је први пут и продаја пет катастарских парцела неплодног земљишта у својини фабрике у стечају “Целулоза”  по почетној цени  од 3,1 милион динара. Према незваничним информацијама, парцеле су добиле новог власника са којим ових дана треба да буде потписан уговор.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СЛОЖНИ У ДОЊЕМ ДОБРИЋУ – Мештани раскрчују пут

НАШИ СМО – Празник

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )