АЛСУ – Продат ’’Центрофан’’

АЛСУ – Продат ’’Центрофан’’

Непокретна имовина стечајног дужника ”Центрофан”, некадашње фабрике из састава ХК ”Вискоза”, продата је јуче (5. фебруар) фирми ”Томић Комерц 05” из Лознице, односно Тршића,  на првом јавном надметању, потврђено је из Агенције за лиценцирање стечајних управника (АЛСУ)  за портал Лозничких новости.

Било је неколико учесника продаје, а нови власник купио је ”Центрофан” по почетној цени од 11.037.000 динара. Према подацима из Агенције за привредне регистре, претежна делатност новог власника је изградња стамбених и нестамбених зграда. Подсетимо, на продају је била непокретна имовина стечајног дужника, објекти и земљиште у катастарској општини Лозница, означена као ”целина 1”. Објекти у којима су се налазили канцеларијски  и магацински простор, пословна хала, портирница, складиште, земљиште под објектима и уз њих, као и вештачки створено неплодно земљиште. Иначе, ”Центрофан” је био фабрика за производњу и прераду амбалаже на бази целофана, полипропилена, папира и других фолија.

АЛСУ  је 10. јануара огласила први пут и продају  пет катастарских парцела неплодног земљишта у својини фабрике у стечају ”Целулоза”  која је део некадашњег холдинга „Вискоза”. Купац се тражи за укупну површину од 91,3 ара, а почетна цена је 3,1 милион динара. Јавно надметање биће одржано 14. фебруара.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОСЛЕ РАЗГОВОРА У БЕОГРАДУ – Подиже се пет километара обалоутврде

КОД ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ – Стиже пасарела

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )