КЈП “НАШ ДОМ” – Још 60 нових контејнера

КЈП “НАШ ДОМ” – Још 60 нових контејнера

У граду је постављено још 60 нових контејнера тако да је са 50 набављених у октобру за неколико месеци у употребу стављено 110 нових посуда за одлагање комуналног отпада. Према речима Јанка Алексића, директора КЈП “Наш дом”,  ови контејнери коштају предузеће око четири милиона динара, а купљени су из сопствених средстава.

– Ово је наш допринос да град изгледа лепше и да  се на улицама уместо старих, често и оштећених, сада налазе нове посуде за комунални отпад. Ових 60 посуда је из прошлогодишње набавке, а у плану пословања за ову, 2020. годину предвиђена су такође четири милиона за куповину истог броја контејнера као прошле године. Први пут је из круга предузећа изашао и нови камион смећар који је изузетно погодан за пролазак ужим градским улицама – каже Алексић. 

Као што је то раније рекао, осим естетског ефекта, набавка нових контејнера директно ће утицати и на проширење зоне обавезног изношења смећа пошто ће старе посуде бити постављене на сеоском подручју. По ко зна који пут из КЈП “Наш дом”  апелују да се контејнери користе на прави начин како би што дуже били исправни и употребљиви и подсећају да је у њих забрањено одлагати грађевински отпад, шут, отпад из месара, кланица и рибарница, жар, врућ пепео и кабасти отпад.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КОД СТАРЕ ЦРКВЕ – Дочек Српске нове године

ОПШТИНА КРУПАЊ – Изградња инфраструктуре приоритет

 

 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )