У КРУПЊУ И У ЉУБОВИЈИ – Данас о предлогу буџета за наредну годину

У КРУПЊУ И У ЉУБОВИЈИ – Данас о предлогу буџета за наредну годину

Одборници Скупштине општине Крупањ данас ће одлучивати о буџету за 2020. годину. Председник општине Иван Исаиловић каже да је планиран буџет у висини од 482,5 милиона динара и да је захваљујући расту прихода од пореза на зараде нешто  већи у односу на ову годину.

– Планирали смо неколико капиталних инвестиција. Кроз јавно-приватно партнерство намеравамо да у наредној години асфалтирамо 81 километар локалних путева. У сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација почећемо реконструкцију Меморијалног комплекса “Столице”, као и изградњу фудбалског терена са вештачком травом – истиче Исаиловић.

И пред одборницима Скупштине општине у Љубовији наћи ће се предлог одлуке о буџету за 2020. годину.

Председник општине Милован Ковачевић каже да буџет има и развојни и социјални карактер и да је планиран у висини од 463 милиона динара.

– За путну инфраструктуру издвојили смо 50 милиона динара, док ћемо 27 милиона утрошити за набавку два утоваривача за наше јавно предузеће. Планирали смо и куповину санитеског возила за Дом здравља у Љубовији, а наставићемо и исплату помоћи породиљама – наглашава Ковачевић.

Данашње седнице Скупштина општина у Крупњу и Љубовији  почеће у 10 часова.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У РУЊАНИМА – Асфалт на скоро три километра пута

НАШИ СМО – Стварно никадa

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )