ОСТАВКА ЗБОГ ИЗБОРА У КЛУПЦИМА – Владан Даниловић напустио СНС

ОСТАВКА ЗБОГ ИЗБОРА У КЛУПЦИМА – Владан Даниловић напустио СНС

Владан Даниловић од данас више није члан одборничке групе СНС и убудуће ће у Скупштини града наступати као самостални одборник. Даниловић је истовремено напустио и странку о чему је, како је рекао за ЛН, обавестио и председника СНС Александра Вучића.

– Ову одлуку сам донео због низа неправилности на бирачком месту у Клупцима током избора за Савет месне заједнице. Упркос бројним упозорењима бирачком одбору и Градској изборној комисији, ништа није учињено да се те неправилности отклоне. Током целог дана на једином бирачком месту, на којем је уписано више од шест хиљада бирача,  била је константна гужва. Људи су стајали у реду више од сат времена и многи нису ни стигли да гласају, или су изнервирани напуштали бирачко место. Поред тога, бирачи су били изложени отвореним притисцима више особа, али и самих кандидата, и на бирачком месту и непосредно испред њега – каже Даниловић.

Владан Даниловић је први одборник у Лозници који је напустио и одборничку групу и странку.

З. В.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

РЕАГОВАЊЕ ДВЕРИ НА ИЗБОРЕ У МЗ – Немате подршку грађана

ИЗБОРИ У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА – Победа кандидата које је подржала СНС

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )