ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА – Утврђене изборне листе

ИЗБОРИ ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА – Утврђене изборне листе

 

У складу са изборним календаром Градска изборна комисија утврдила је ноћас (21. новембар) у поноћ и објавила изборне листе кандидата који ће се 1. децембра надметати за места у саветима месних заједница. Занимљиво је да је у чак 34 од 56 месних заједница број кандидата управо онолики колико ће савети и имати чланова тако да грађани и неће имати велику могућност избора.

Иако је, првенствено, реч о мањим месним заједницама, међу њима су и две веће Црногора и Подриње у којима  ће на листама бити по девет кандидата, таман колико ће бити чланова савета.

Највећа конкуренција биће у Липници где је за пет места у савету пријављено 11 кандидата, у Воћњаку за седам 14, Симином Брду за три пет, Клупцима за девет 18, Бањи Ковиљачи за девет 17, Г. Јакшић, такође за девет 15 кандидата, Центру за седам десет и у Новом насељу где ће се између 13 пријављених бирати девет кандидата.

У среду у поноћ именовани су и чланови бирачких комисија месних заједница, а у понедељак, у поноћ биће закључени и изводи из бирачког списка.

З. В

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У БЕОГРАДУ – Потписан уговор за ”Културни предео Тршић-Троноша”

НЕ ДЕШАВА СЕ САМО ДРУГИМА (6) – Родитељи треба да се пробуде

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )