ПОСЛЕ СКОКА СА ТЕРАСЕ – Дечак збринут у Београду

ПОСЛЕ СКОКА СА ТЕРАСЕ – Дечак збринут у Београду

 

Тринаестогодишњак, коме је синоћ (13. новембар) после скока са трећег спрата зграде у центру града пружена помоћ у Ургентном центру лозничке Опште болнице, збринут је у Институту за мајку и дете у Београду.

Директорка основне школе коју дечак похађа Весна Панић рекла је данас за ЛН да су „затечени и изненађени овим догађајем“.

– Он је био јако расположен током јучерашњих часова у другој смени и ништа није указивало да може да дође до тако нечега. После разговора са колегама који предају дечаку, иначе, врло добром ученику, и његовим разредним старешином, могу рећи да немамо никаквих пријава ни сазнања да је постојало вршњачко насиље у школи. Дечакова мајка је пре две недеље била у школи, да види какве су његове оцене и поприча са разредним старешином и нисмо имали пријаве ни на какву врсту насиља. Јако ми је жао што се ово догодило, а најважније је да је он сада, према инфрмацијама које имам, добро и да је у стабилном стању – казала је она.

Дечак је, према речима Драгане Васиљевић, портпаролке Опште болнице, примљен са тешким телесним повредама, преломом обе ноге, и упућен је у Београд на даље дијагностиковање. За сада нема званичних информација зашто је то учинио, а према информацијама из лозничког Тужилаштва, то се догодило после повратка из школе када је изашао на терасу и скочио док су у стану били његови мајка и млађи брат. У Тужилаштву кажу да, према информацијама са којима они за сада располажу, томе није претходила породична свађа, али ће даља истрага утврдити зашто је дечак овако поступио.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЛОЗНИЧКИ МЕДИЦИНАРИ – Прославили Свете враче

РАДОВИ У РУЊАНИМА – Асфалт за прва три километра

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )