НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ – Асфалтиран пут кроз Велико Село

НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ – Асфалтиран пут кроз Велико Село

Лепо време користи се за радове на путној мрежи у сеоским насељима па се тако данас (22. октобар) асфалт зацрнео и на једној деоници у Великом Селу. Према речима заменика градоначелника Радована Дивнића, асфалтирано је мало више од 420 метара пута, ширине четири и по метра, посао је коштао 2,6 милиона динара, а овом деоницом спаја се пут Брадић-Брњац-Драгинац.

– Радове настављамо даље у горњем Јадру, следе Симино Брдо, Филиповићи, Цикоте, Ступница и даље. После Лознице, где су урађене улице које спајају центар града са Заобилазним путем, и неколико њих по граду, сада радимо у сеоским насељима. Ово можемо да радимо зато што је буџет у овој години већ до сада повећан за 107 милиона динара тако да имамо довољно новца за асфалтирање путева. Укупно ћемо ове године радити у 29 месних заједница и наставићемо асфалтирање свих категорисаних путева све док сва наша насеља не буду имала асфалт – казао је он. Дивнић је додао и да очекује да наредне године буџет још буде повећан јер ће почети да раде ’’Адиент’’ и ’’Минт’’ тако да ће бити повећан број запослених у Лозници и приходи по основу пореза на зараде.

Председник Савета МЗ Велико Село, Радомир Ђурђевић каже да је овај пут од великог значаја за мештане, а категорисан је међу првим путевима 1967. године у лозничкој општини.

– Коначно смо дочекали асфалтирање. Пут води за центар села где имамо школу, амбуланту и просторије некадашње задруге. Задовољни смо јер после 50 година нисмо у прашини и блату, а сада имамо све услове у нашем селу, воду, струју, телефон, асафлтиран пут – рекао је Ђурђевић.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ЛОЗНИЦИ – Нови контејнери уместо старих

У ЈАРЕБИЦАМА – Асфалт на још 700 метара

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )