ДЕЧЈА НЕДЕЉА – Принцезе и гусари на шеталишту

ДЕЧЈА НЕДЕЉА – Принцезе и гусари на шеталишту

У оквиру „Дечје недеље“ данас (10.10) је на шеталишту одржан маскенбал. Најпре су у 10 сати своју маштовитост показала деца из Предшколске установе ‘’Бамби’’, а нешто касније и млађи основци из лозничких школа. Прошетале су градом мале принцезе, виле, Црвенкапе, вештице, лептирчићи, балерине, Јапанке, али и леопарди, нинџе, каратисти, гусари, новинари, доктори, роботи и други ликови из цртаћа, бајки  или реалног живота па је данас град, куда су они пролазили, био посебно весео и шарен.  Овогодишња манифестација ‘’Дечја недеља’’ одвија се под слоганом је „Да право свако  дете ужива лако“ и у знаку је 30 година Конвенције Уједињених нација о правима детета. Почела је 7. октобра „Даном дечјих жеља и права“, а завршава се сутра када ће деца цртати на шеталишту.

„Дечју недељу“ организује град у сарадњи са ПУ „Бамби“, Друштвом учитеља Лознице, основним и средњим школама,  Центром за социјални рад и Црвеним крстом.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРАВОСЛАВНА ШКОЛА РОДИТЕЉСТВА – О изазовима будућих мама

У ЛОЗНИЦИ – Дани Јована Цвијића

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )