ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ – У конкуренцији за ”Туристички цвет”

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ – У конкуренцији за ”Туристички цвет”

У конкуренцији за награду ”Туристички цвет”, коју Туристичка организација Србије традиционално додељује за успех у подизању квалитета услуга у неколико категорија, ове године се налази и Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ). Она је кандидована за награду у конкуренцији најбољих туристичких организација у Србији, али је и ”ЛилаЛо” фестивал, који приређује ТОГЛ, номинован за награду у конкуренцији најбољих туристичких манифестација. Хотел ”Ројал спа” у Бањи Ковиљачи налази се у конкуренцији најбољих хотела, а његов власник, и власник хотела ”Ројал Дрина” у Малом Зворнику и ”Гучево” у Ковиљачи, у конкуренцији организација или појединаца који су дали велики допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга. У ”трци” за ”Цвет” је и манифестација ”Плодови Рађевине” коју приређује Туристичко-спортска организација Крупња.

О најбољима ће одлучивати стручни жири, али прилику да одлучују добијају и грађани који до 16. октобра могу гласати на сајту туристицкицвет.рс одабиром по једног кандидата у свакој категорији. Интернет публика ће тако имати улогу још једног члана жирија и њен глас ће бити придодати осталим гласовима.

Награду ”Туристички цвет” установио је Туристички савез Србије 1982. и те године је први пут додељена. Наредне године награда је установљена као стална, али је дошло до прекида у додељивању у периоду између 1992. и 1994. године. Од 1995. године награда се поново додељује.

Н. Т.

Фото: Лилање у порти Цркве Покрова Пресвете Богородице – архива ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОЧЕО „ЛИЛАЛО“ ФЕСТИВАЛ – Ватромет улепшао небо изнад града

НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ – Награда за Ројал спа

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )