КОШАРКА – ПРИЗНАЊЕ ЖЕЉКУ ВАСИЉЕВИЋУ – Награда у правим рукама

КОШАРКА – ПРИЗНАЊЕ ЖЕЉКУ ВАСИЉЕВИЋУ – Награда у правим рукама

Удружење кошаркашких тренера Србије  по други пут је ове године наградило  Лозничанина Жељка Васиљевића. После признања за улазак мушке екипе Лознице у Српску лигу Васиљевић је награђен и за изузетан допринос развоју кошарке ван граница Србије. Протеклих година он је посетио много земаља и држао предавања промовишући тако српску кошарку.

У овој години на путу је провео три и по месеца. Предавања је држао у Кини, Русији, Бразилу, Уругвају, Аргентини, Холандији, Енглеској, Египту, Оману.

Васиљевић каже да су му сада приоритет кошаркаши Лознице који су се после  више од три деценије вратили у Српску лигу. Првенство ће почети у првој или другој седмици октобра, а тачан датум знаће се после Конференције лиге којаће бити одржана 22. септембра у Крагујевцу.

Лозничани се надају добрим резултатима, желе да постану стабилан лигаш, а ако се укаже прилика за нешто више настојаће да је искористе.

Пристигла су и прва појачања – дошао је Страхиња Младеновић који је прве кошаркашке кораке научио у Лозници, а потом каријеру градио у више клубова у земљи и иностранству, Петар Милићевић је стигао из Ужица, а Стефан Радовановић из Братунца. У екипи су и играчи који су успешно играли у минулој сезони Друге српске лиге.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВРЕМЕ – Захлађење

УДРУЖЕЊЕ РАТНИХ ДОБРОВОЉАЦА 1912-1918 – Добрим ђацима поклањају лаптоп

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )