ПОДРШКА МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА – Четири милиона за стазе у Крупњу

ПОДРШКА МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА – Четири милиона за стазе у Крупњу

Министарство трговине, туризма и телекомуникација подржаће са четири милиона динара пројекат Туристичко-спортске организације Крупња (ТСОК) ”Бициклистичке, пешачке планинарске  и гљиварске стазе на државним и локалним путевима у општини Крупањ”. Уговор између министарства и ТСОК потписан је јуче (30. април) у Београду. Директор ТСОК Александар Петровић каже да ће скоро милион и 300 хиљада динара бити обезбеђено општинским буџетом тако да је укупна вредност пројекта близу пет милиона и 300 хиљада динара. Реализација овог  пројекта и реконструкција спомен-комплекса ”Столице” имаће велики утицај на развој туризма у Крупњу, сматра он.

Пројекат „Реконструкција и доградња спомен-комплекса Столице“, чије је спровођење у току, Министарство трговине, туризма и телекомуникација финансира са 12 милиона динара, а општина Крупањ са скоро шест милиона.

Министарство је пре три године са два милиона динара подржало и израду и постављање туристичке сигнализације на подручју општине Крупањ.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И… 

НЕМАЊА МАТИЋ У АКЦИЈИ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ЧЕТВОРОГОДИШЊЕ ЗОРИЦЕ – Купиш дрес, помогнеш девојчици

ОТВОРЕН САЈАМ ЦВЕЋА У БАЊИ КОВИЉАЧИ – Ни киша не смета (ВИДЕО)                                                                    data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″                                                                                                                                                                                                

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )