РЕГИСТРАЦИЈА ВОЗИЛА – Лозничани највише воле BMW

РЕГИСТРАЦИЈА ВОЗИЛА – Лозничани највише воле BMW

Анализа тржишта, заснована на званичним подацима о регистрацијама МУП-а Србије, показала је да је током прошле године у Србији повећан број регистрација скоро свих категорија нових возила, укупно 39.302. Предњачи „Шкода“ са 4.646, следе „Фијат“ са 2.714 и „Фолксваген“ са 1.835 возила. Од луксузних, регистровано је осам нових и петнаест половних путничких возила. Поносни власници нових аутомобила регистровали су по један астон мартин, ролс-ројс, масерати, два бентлија и три ферарија.

У категорији нових путничких возила регистровано је 24.687, што представља раст од око 12 одсто у односу на 2017. годину.

Према подацима Полицијске управе у Шапцу, у току 2018. године у Полицијској испостави у Лозници регистровано је укупно 31.190 возила, а најзаступљенија су она од 1.150 до 2.000 кубика. Поред половних возила регистровано је и 56 нових и два електрична аутомобила.  Интересантно је да су наши суграђани највише регистровали аутомобиле марке  BMW, а затим „Пежо“, „Ауди“, „Опел“ иФијат“.

Најстарије регистровано моторно возило у Лозници није аутомобил, већ трактор ИМТ произведен 1981. године.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ У ЛОЗНИЦИ – Лане троје погинуло

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )