НЕМА НОВИХ ОШТЕЋЕЊА – Укупно упуцана 44 бројила

НЕМА НОВИХ ОШТЕЋЕЊА – Укупно упуцана 44 бројила

Према последњим информацијама, данас на терену нису откривена нова оштећена бројила, тако да је 44, за сада, коначан број оних  у која је пуцано.

У ОЈТ нису имали нових информација о овом случају, кажу да је све у фази проналажења извршиоца, али су потврдили да је на лицу места нађено више зрна од метка. У уторак су на три локације откривена 22 устрељена мерна места, односно бројила за мерење потрошње електричне eнергије, а јуче још толико у Лозници, али и Бањи Ковиљачи. Из ЕД Лозница је потврђено да нису нађена нова оштећења, а да су екипе на свим локацијама онеспособљена бројила одмах замениле новим.

Полиција ради на расветљавању овог несвакидашњег случаја, а мештани улица у којима су бројила била мета нису данас били расположени за причу. Само један је потврдио да су бројила промењена, али да ни он ни његови укућани нису чули ни видели нешто необично, што би указало да неко пуца или на било који начин оштећује имовину ЕПС-а.

Према незваничним информацијама, причињена штета је око два милиона динара.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАСТАВЉЕНО УПУЦАВАЊЕ – На нишану више од 40 бројила за струју

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ – Упуцана бројила на стубовима

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )