ДАНАС НА ’’СУНЧАНОЈ РЕЦИ’’ – Прослава два јубилеја

ДАНАС НА ’’СУНЧАНОЈ РЕЦИ’’ – Прослава два јубилеја

Лозничке приватне фирме ’’Коштана’’ и етно-село ’’Сунчана река’’ великом прославом данас обележавају два значајна јубилеја, двадесет пет, односно десет година рада. Прослава је уприличена на ’’Сунчаној реци’’ где су се окупили бројни пријатељи из друштвеног, културног и спортског живота, пословни партнери и сарадници са обе стране Дрине.

Према речима Зорана Мирковића, ове две породичне фирме минулих година су расле, развијале се и он је ’’веома задовољан њиховим напретком и сталном узлазном путањом којом иду’’. На прослави ће, рекао је он за ЛН, за вишегодишњи рад запосленима бити уручене пригодне новчане награде, а међу њима има оних који од првог дана раде у овим фирмама. Иначе, на дан прославе завршен је нови објекат који се зове ’’Требиње’’ тако да је  ово етно-село још више проширило смештајне капацитете.

 

За бројне госте од 16 сати је приређен богат забавни програм који води глумица Лидија Вукићевић, а учествују КУД ’’Караџић’’, оркестри ’’Вожд’’ и ’’Носталгија’’, а спремљено је и још много тога. За све госте припремљено је и хиљаду бесплатних порција војничког пасуља и око пола тоне тежак во на ражњу, а многи су одмах искористили прилику да се почасте.

T.M.C

 

ВЕЧЕРАС У ВУКОВОМ ДОМУ – Одржана свечана академија СУБНОР-а

ДАНАС У ТРШИЋУ – Одржан пети сабор писаца Јадра

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )