О ЗАХТЕВИМА ДЕЛА СТАНАРА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ И ОКОЛНИХ – Инжењери су рекли своје

О ЗАХТЕВИМА ДЕЛА СТАНАРА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ И ОКОЛНИХ – Инжењери су рекли своје

Помоћник градоначелника Љубинко Ђокић рекао је данас за Лозничке новости да су јавна предузећа, када је рађена пројектна документација за реконструкцију Улице Светог Саве, морала дати сагласност и да је према тим условима и урађен пројекат.

– По тим условима није била предвиђена замена фекалне канализације. Мало је неозбиљно тражити да долазе други стручњаци када имамо наше јавно предузеће у којем раде стручни људи и које даје сагласност када се ради пројектна документација. Ако су они рекли да је нешто у реду, нема разлога да тражимо супервештаке. Разумем добру вољу свих заинтересованих, али морамо бити озбиљни и радити како налаже струка. Ако инжењери кажу за нешто да треба да се ради, онда се ради, ако кажу да не треба, онда се не ради – прокоментарисао је Ђокић за ЛН најаве Иницијативног одбора грађана из Улице Светог Саве и околних да ће се од Министарства привреде тражити долазак стручњака који би проценили стање канализационих инсталација у Улици Светог Саве.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВЕЧЕРАС У ПАРКУ КОД УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ ОДРЖАН СКУП ГРАЂАНА – Ако не стигне одговор, прекидају радове

У БУЛЕВАРУ – Гране (не)крију семафоре

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )